Старши треньорът на „Берое“ Александър Томаш говори пред медиите след победата над „Локомотив“ в Пловдив. Вижте какво каза той:

– Г-н Томаш, мнението ви за мача?

– Трудно влязохме в мача, но съм доволен от футболистите, защото излизаме от сгъстен цикъл, тежка програма, а и времето промени тренировъчния процес. Мога само да похваля футболистите и съм доволен. Като цяло владеехме инициативата на терена чисто футболно и създадохме доста ситуации. Вкарахме две от тях. Ударихме и греда. Чисто футболно бяхме по-добрия отбор и спечелихме заслужено.

– Какво е състоянието на Иван Бандаловски?

– Правим всичко възможно да влезе по най-бързия начин, но няма да бързаме. Когато се почувства добре – тогава ще играе. Здравето на футболистите е най-важно за нас.

– Какво се случи при ситуацията, когато имаше нерви на терена и между двете скамейки на отборите?

– Питайте Симеон и ако желае да ви каже. Аз видях какво се случи, но ако иска той да отговори.

– Домакините имат претенции за дузпа. Какво е вашето мнение за ситуацията?

– Ако съдията искаше може да отсъди дузпа. Не съм аз човека, който да промени това нещо. Ако искаше можеше да отсъди, но и аз мога да се върна в други ситуации. Моята задача е да си защитавам отбора и винаги ще го правя.

– През седмицата някои медии писаха, че Камбуров не иска да играе, а той дори вкара гол…

– Ние от девет месеца се опитваме да работим както трябва да бъде. Отново казвам, че всяко нещо, написано извън официалния сайт може да считате за недостоверно. Много хора не искат „Берое“ да бъде добре. Има дезинформация, но ние го приемаме. Имаме правила за работа с медиите и всеки може да получи това, което иска по нормален начин. Вие сами си отговорете защо излезе тази информация. Това е футболист, който трябва да бъде уважаван в цяла България за това, което прави. Много млади футболисти трябва да се учат от него и не само от показаното на терена, а и извън него. Всичко, което прави е достойно за уважение и ние трябва да уважаваме успелите българи, защото са си наши.