Защитникът на „Берое“ говори пред медиите след двубоят с „Левски“ :

– Спечелихте точка. Доволни ли сте от това, което показахте?

– Да, наистина труден мач. По стечение на обстоятелствата не знам защо се прибрахме през второто полувреме. Получихме червен картон и се наложи да се защитаваме повече отколкото да нападаме. В крайна сметка сме доволни разбира се, защото точка на „Герена“ не е малко.

– Томаш каза, че трябваше да играете катеначо. Отива ли такъв стил на Берое?

– Да, определено можем да го играем. Опитваме се да играем, но не винаги се получава. Рано или късно нещата ще си дойдат на мястото.

– Как видя ситуацията за червения картон?

– Не съм видял ситуацията, но Педро каза, че е имало съприкосновение. Ще видя по-късно и тогава ще преценя. Мисля, че може малко да е преиграл, но съдията си търсеше да изгони някой от нас, защото още в началото бяхме нашарени с жълти картони.

– Ръководството обяви, че целта е влизане в Лига Европа. Имате ли сили за това?

– Да, първата цел беше да влезем в шестицата. Постигнахме я и вече сега имаме нова цел – Лига Европа. Имаме добър отбор, играем добре, всеки мач надграждаме нещата, по които работим и се надявам шанса да е на наша страна. Защо не.

– Предвид червения картон трябваше да дадете повече сили от себе си. Надделява ли умората сега?

– Да, определено е така. Надъхваш се в такъв момент, вкарваш последните си сили. Умората я има и времето беше тежко – топло беше, но се справихме. Ние показахме характер,  защото сме добър отбор. Не мисля, че след червения картон имаха кой знае какви положения.

– Вдигна ли се самочувствието ви след равенството на „Герена“?

– Ние дойдохме с нагласа да победим, но може би ни липсва малко самочувствие в определени ситуации.  Можехме да поведем и да си тръгнем като победители.