Иван Иванов също говори пред медиите след равенството с „Левски“. Вижте какво сподели той:

– Коментарът ти за мача?

– Като чуеш след мача 0:0 на Герена се предполага, че е добре, но може малко да съжаляваме, защото бяхме подготвени да вземем този мач. Особено с играта през първото полувреме, която предвещаваше, че можем да победим. През второто не влязохме достатъчно концентрирани. Оставихме инициативата на отбора на „Левски“. Те нямаха никакви ситуации, но създаваха суматохи. Може би трябва да поработим малко върху това, но това, че нарушеихме малко тренировъчния процес заради промените в програмата се отрази.

– Опази ли се от канонадата от снежни топки?

– Да. Нямаше проблем.

– Как успя да реагираш в онзи момент, когато изчисти от голлинията?

– Да, това бе инстинкт. Даже се шегувахме в съблекалнята, че доста често го правя и в тренировка. В подобни моменти знам къде ще отиде топката.

– Чувстваш ли се като герой на мача?

– Не. Отборът трябва да търси лицето, с което игра през второто полувреме, защото стилът, който налагаме и футболистите, които имаме можем много повече. Това са процеси, които не трябва да прескачаме. Трябва да се мине по този път и се надявам в следващите мачове до края на сезона да завършим силно.

– Червеният картон повлия ли ви?

– Не, но заради това последните 20 минути играхме защитно и дебнахме отборът на „Левски“ да направи грешка и да действаме на контраатака. Днес не бяха опасни. Добре стояхме и добре се бяхме прегрупирали.

– Готови ли сте за мачовете в шестицата и може ли да гоните повече от 4-то място?

– Ние осигурихме мястото още миналия кръг. Трябва да бъдем поне четвърти с оглед на играчите и играта, която имаме.

– Очакваше ли по-силен „Левски“ днес?

– От началото на сезона не са толкова креативни в атака. Може би са най-организирани тактически. Напред обаче доста неща им куцат. Имат добри футболисти. Може би и те ще имат нужда от време.

– Как стоят нещата с твоя договор и искаш ли да преподпишеш?

– Имам договор до месец май. Засега не сме говорили, но ако ми предложат бих останал. Наслаждавам се на футбола. Много ми допада всичко в отбора като процеси и работа.