Иван Бандаловски отбеляза своя първи гол с екипа на „Берое“ днес, при победата над „Етър’ с 2:1. Вижте какво сподели той след края на мача:

– Иване, честита победа. Отбеляза и гол. Коментарът ти за мача?

– Първо бих искал да изкажа своите съболезнования към близките на Павел Панов и Георги Марков. Марков бе близък до мен, играли сме заедно. Винаги сме били приятели. Съжалявам много за случилото се. Новината бе шокираща за мен. Искам да посветя този гол на тях двамата. Иначе за мача – много важна победа за нас. Дойде доста трудно. Имахме доста ситуации, но важното, че се върнахме от 0:1 и успяхме да обърнем мача. Това е показване на характер – както в миналия мач, така и в този. Това е позитивното.

– Днес игра централен защитник, а в предния двубой бе краен бранител. Къде се чувстваш по-комфортно?

– Може би като ценрален защитник. Цяла кариера обаче играя десен бек, но в „Партизан“ започнах и като централен. Но за мен няма значение. Каквото прецени Томаш. Аз съм играл на много позициии. искам да съм в помощ на отбора и ще играя където трябва. Най-важен е отбора. аз съм на второ място.

– Предстоят ви два мача с по-различен заряд. С какви очаквания ще влезете в тях?

– Няма да излезем за равен или загуба. Имаме доста опитни и качествени футболисти. Излизаме и ако можем да вземем победата – ще го направим.

– „Берое“ вече и на теория е в шестицата. От тук насетне  как виждаш развитието на отбора?

– Аз мсиля, че това бе ясно. Не е имало никакво питане. С тези футболисти и тази организация в клуба. Сега играем мач за мач. Ще има хубави мачове. За нас ще е добре да израстнем като отбор. Отборът се гради от 6-7 месеца и дори изпреварваме на моменти нещата. Надявам се да израстваме още по-бързо и добре.