Старши треньорът на „Берое“ Александър Томаш говори пред медиите след победата с 4:1 като гост на „Черно море“. Той поздрави футболистите за победата, но не пропусна да отбележи, че също има още какво да се подобри в играта. Вижте цялото интервю.

 

„Не можахме да влезем в мача по начина по който ми се искаше на мен, но голът, който получихме събуди нашите момчета и след като го получихме ни трябваха още 3-4 минути и от там нататък до края на първото полувреме контролирахме изцяло събитията. Второто полувреме има неща, които трябва да подобряваме и желаем, но всичко е благодарение на футболистите, които са отдадени, тренират и тази победа е единствено и само заради тях. Победа на много негостоприемен стадион, срещу отбор, който има амбиции за първата шестица. Няма какво да изброяваме за „Черно море“. Това е само и единствено благодарение на момчетата. Тук е мястото да поздравя и Камбуров, който днес задмина икона в българския футбол като Наско Сираков. Това още веднъж показва, че във футбола има можещи и неможещи – отдадени хора, които работят. Поздравявам футболистите си.“ – каза Томаш.

„Естествено, че „Черно море“ е труден съперник. Аз го казах преди малко. Това е един от най-негостоприемните стадиони, което е хубаво за нас с тази победа. Но победата като резултат малко залъгва.“ – допълни той.

„Искам да виждам и повече от това, което видях днес. Ако трябва да давам по-точна прогноза. Нещата, които видях като отбелязвахме головете – как излизахме от пресата, особено в средната третина, пасовете между линиите… Когато работихме на бърза скорост, с едно докосване – тогава отбелязохме головете, но имаше моменти, когато давахме инициативата и тези неща не ми харесват, но работим.“ – завърши специалистът.