Старши треньорът на „Берое“ Александър Томаш говори пред медиите след втората контрола на тима за 2018 г. Ето думите на наставника:

„Още една тренировка за нас. Благодарим отново на съперника. Подхождаме по различен начин и симулираме различни ситуации. Вадим своите поуки. Имаме грешки, но има и доста положителни неща. Позиционирането бе добро. Работата като обем и в зоните също бе отлична. Симулирахме и игра с човек по-малко. Трябва да надграждаме и да обръщаме внимание. Реакцията бе много добра. Създаваме доста положения. Имаме и много грешки, върху които трябва да работим. Като физическо състояние сме доволни“,

Той коментира и селекцията: „С единия вече подписахме. Чакаме човек, с който сме говорили директно за договор. Става дума за чужденец. Може би ще дойдат и един или двама на проби, но нещата ще се случат трудно. Във Верея използвах Бандаловски като централен защитник. В Берое ще го използвам, където е най-полезен за отбора. Ние търсим баланса, защото трябва да направим нещо, а също така търсим и резултати. Отношението е това, което ние искаме“, каза още Александър Томаш.