Днес всички играчи и треньори от представителния тим на „Берое“ посетиха Общинския приют за безстопанствени животни – Стара Загора. Представител на ръководството на тима бе спортният директор Валентин Грудев. Отборът подкрепи бездомните животни в приюта и дари много храна и лакомства. Футболистите разходиха част от безстопанствените животни и поиграха с тях.Играчите направиха и специален подарък за приюта – календар с автографи от всички.

Благотворителното събитие бе организирано съвместно с НПО „Заедно за животните – България“ и НПО „Любов за животните – България“. Инициативата е продиктувана от желанието ни да привлечем вниманието към бездомните животни и да споделим тяхната надежда за по-добра съдба! Тя ечаст от кампанията „Дай малко – дари чудо“, която продължава през целия месец декември!

Всичко това е изключително ценно и важно за бездомните животни и „Берое“ призовава всеки желаещ да се включи в кампанията!

Осиновете животно, не купувайте! Да отворим сърцата си за тях! Да направим добро! Да покажем състрадание и човечност!

Надяваме се, че нашата лична съпричастност с тази кауза ще запали добротата в още много човешки сърца и ще ни научи да помагаме на всички нуждаещи се същества.

Благодарим на всички, които ще се присъединят към нашия пример!