Матеус Леони говори пред медиите след победата над „Славия“. Вижте какво каза бранителят:

– Матеус, какъв е коментарът ти за мача и честита победа?

– Благодаря. Много се радвам на победата, защото тя беше важна. Беше важно да победим у дома. Трябва да продължим да се борим и тренираме, защото следващия мач също е много важен. Трябва да спечелим, за да се изкачим нагоре в класирането.

– Вие бяхте много агресивни в защита и нападение. Как се чувстваше на терена?

– Беше много добре. Ние държахме топката и изпълнихме това, което всички искахме. Най-важно е, че победихме. Ние играхме като отбор. Това е важно, защото головете дойдоха заради тази игра.

– Ти имаше едно положение пред вратаря…

– Всички имахме положения. Може би 4-5 във вратата. Това е добре, защото създаваме положения. Днес вкарахме два и те се оказаха достатъчни за победата.

– Следва мач с „Ботев“ след три дни. Какво очакваш?

– Много труден мач. те са добър отбор. Надявам се да направим добър мач. Не знам дали ще спечелим, но тряба да сме концентрирани както днес. Ще се опитаме да играем футбол.

– Имаше една ситуация, в която ти беше срещу двама играчи на противника  получи картон. Как взе това решение и как видя ситуацията?

– Бях сам и трябваше да се намеся, защото те можеха да поведат. Беше важно, защото ние владеехме играта. Поведохме малко след това.