Спортно-техническия директор на „Берое“ Валентин Грудев също застана пред медиите след победата над „Славия“. Вижте мнението му:

– Коментарът ви за двубоя?

– Важен мач. „Славия“ са един много стойностен отбор. С последните срещи показаха, че имат желание да се борят за шестицата, но се видя, че нашето желание да бъдем там беше много по-силно. Агресията, с която отговорихме и положенията, които създадохме няма как да ни карат да бъдем недоволни. Смятам, че предстоят по-добри мачове. Искам да благодаря на публиката, която даде  тласък и увереност на играчите, че този мач трябва най-накрая да постигнем домакинска победа, която бе нужна. Тя ще помогне и да дадем по-добър старт в първата шестица.

– Имаше ли нужда отборът от такава победа у дома след силни игри навън и поредица от победи? Вярвате ли, че след днешния успех ще потръгнат и тук нещата?

– Аз съм сигурен, че след добрата работа, която Томаш и екипа му всеки ден показват, работят и разучават ще даде резултат. Със себераздаването на играчите и в мачовете и в трениовъчния процес рано или късно и като домакини ще почнем да играем и взимаме победи с лекота.

– Това ли е обликът, който искате да виждате?

–  Знаете, че „Берое’ винаги е изповядвал нападателен футбол. Подобни мачове дават сигурност и самочувствие за следващите. Обликът на „Берое’ се определя от футболистите. Смятам, че днес те се раздадоха по един много сериозен начин. Влязоха мъжки в единоборствата. Създадохме много положения. Добрите игри предстоят.