С победа приключи есенният полусезон в Елитната група за тима на „Берое” U17. „Зелено-белите” се наложиха с 4:3 като гост на „Левски-Раковски” в среща от 15-я кръг на шампионата.

 С два гола за успеха в София се отчете Стоян Иванов. Именно той донесе победата на старозагорци с попадението си в 75-та минута. Един гол добави капитанът Галин Генчев.

Резултатът бе открит в полза на „Берое” U17 още в 12-та минута когато домакините си отбелязаха автогол.

 Играчите на „Левски-Раковски” успяха и да изравнят, преди Берое отново да поведе в резултата след гола на Галин Генчев в 30-та минута. Полувремето обаче приключи без победител след ново изравняване от домакините.

 След почивката „Берое” отново излезе напред. В 50-та минута Стоян Иванов отбеляза първото си попадение в срещата и даде преднина на тима – 2:3. Последва още една размяна на попадения като отново първо играчите на „Левски-Раковски” изравниха за 3:3, преди „зелено-белите” да отбележат четвъртото си и оказало се победно попадение в срещата.

 Това е шести успех за „Берое”U17 в шампионата. Тимът има и две равенства и седем поражения и приключва есенния полусезон с 20 точки и девето място във временното класиране.