След победата над „Верея“ пред медиите говори капитана на тима Мартин Райнов. Вижте какво сподели той:

 

– Марто, какъв е коментарът ти за двубоя?
– Много важен мач. Имаше напрежение преди мача. Радостен съм, че успяхме да победим. За една седмица изиграхме три мача, а в четвъртък даже играхме 120 минути. Днес показахме характер и победихме. Поздравявам отбора на „Верея“. Тук се играе доста трудно, но попбедата е най-важна.

– Кое се оказа най-важно за днешния двубой? Какво променихте на почивката?
– Старши треньорът ни даде някои указания. Сменихме някои постове и в тактическа гледна точка. Ние знаехме, че сме по-добрия отбор и просто рябваше да го покажем. Може би не стана много интересен мач, но ние успяхме да вкараме едно от положенията си. Те мисля, че нямаха много ситуации.

– До каква степен повлия и тежкия мач с „Лудогорец“?
– По-скоро психологически трябваше да се вдигнем. За два дни може да се възстановиш физически, но психически е по-трудно. Успяхме да се съберем, защото знаехме, че е много важен двубой. За всички от ръководството, за треньорите, за нас, за феновете, за всики в клуба. Поздравявам всички. Сега е време да прзнуваме.

–  Каква е важността на двубоя за първата голяма цел пред отбора – класиране в първата шестица?
– Имахме еднакви точки с отбора на „Верея“. Сега сме с три повече от тях. Надявам се в събота да победим „Дунав“ и всичко ще е перфектно.