Утре, 29-ти октомври, „Берое“ излиза в мач от XIV кръг на Първа професионална лига срещу „Верея“. Двубоят е на стадион „Трейс Арена“ в Стара Загора от 15:45 ч. Главен арбитър на срещата е Стефан Апостолов от Симитли.

Липсващи поради контузии в лагера на „Берое“ са Михаил Михайлов и Веселин Пенев. Преди срещата с „Верея“ потърсихме мнението на Константин Мирчев. Вижте ТУК какво сподели той.

Ето групата на „зелените“ за двубоя: Душан Перниш, Богомил Цинцарски, Георги Динков, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Иван Иванов, Павел Виданов, Антон Карачанаков, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Кохей Като, Мартин Райнов, Мартин Камбуров, Драгош Фиртулеску, Серджио Негрут, Марко Адамович и Карлос Охене.

Преди изиграването на двубоя „Берое“ се намира на 6 място в класирането с актив от 20 т., а съперникът в утрешния мач е на 7 място със същия актив.

Стефан Апостолов от Симитли е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Георги Дойнов и Петър Джугански. Допълнителни асистент-рефери са Георги Гинчев и Георги Давидов, а четвърти съдия е Велислав Миленков. Делегат на БФС е Пламен Николов от София, а Ичко Лозев от Арбанаси ще оцени работата на съдийството.

В историята на най-високото ниво на българския футбол „Берое“ е играл срещу „Верея“ три двубоя. През миналата кампания двата тима си размениха по една победа с по 1:0, а в първи кръг на този сезон двубоят завърши 0:0.