С шест мача в събота започва уикендът за отборите от ДЮШ на „Берое“ тази седмица. Първи на терена излиза отборът на „Берое“ 2005. В 10 часа на Изкуствен терен над стадион „Берое“ тимът, воден от наставника Слави Жеков ще се изправи срещу отбора на „Мъглиж“. Мачът е от 6 кръг на Областното първенство на подготвителната група деца.

В 11 часа „Берое“ U17 излиза срещу „Лудогорец“ в среща от 12 кръг на Елитната група. Двубоят ще се играе на Спортна база „Берое“. В предишния кръг „зелено-белите“ отстъпиха на „Черно море“ във Варна с 1:3.

В 13 часа на Изкуствения терен над стадион „Берое“ „Берое“ U15 посреща „Черноморец“ в двубой от 8 кръг на Елитната група. Двата отбора заемат първо и второ място в класирането, като авансът на старозагорци е само една точка.

Час по-късно – в 14 започва срещата на „Берое“ U19 с „Пирин“(Благоевград). Мачът е от 13 кръг на Елитната група и ще се играе в село Рилци. В предишния кръг „зелено-белите“ завършиха 1:1 с „Лудогорец“ и продължиха със силното си представяне у дома като все още нямат загуба на собствен терен.

В 15 часа отново на Изкуствения терен над стадион „Берое“ „Берое“ 2004 се изправя срещу Локомотив (Стара Загора) в двубой от 6 кръг на Областното първенство при децата.

В неделя в 10 часа „Берое“ U16 излиза срещу „Арсенал“ в среща от 6 кръг на Областното първенство при юношите младша възраст.

В същия ден са и двубоите от първенствата на Футбол 7 и Футбол 9. В 10:30 часа на Изкуствения терен над стадион „Берое“ един срещу друг се изправят отборите на „Берое“ 2007 и Берое 2008 в мач от първенството на Футбол 7.