Защитникът Милен Желев сподели разочарованието си от загубата с 1:2 на „Берое“ от „Локомотив“ (Пловдив). Вижте какво сподели той след срещата пред камерата на beroe.tv.

 

„Доста съм разочарован от мача. Не знам точните причини за загубата. Мисля, че утре като изгледам срещата ще мога да преценя по-добре. Подходихме с по-голямо самочувствие за противника, а той изобщо не е за подценяване и си изпатихме.“ – каза Желев.

„Подценихме отбора на „Локомотив“, не се отнесохме с нужното достойнство и уважение към тях. Може би отделните ситуации бяха решаващи в мача. Все още не мога да преценя и дам точна оценка на слуващото се, защото съм много разочарован. Не знам…“ – допълни бранителят.

„Трябва да се вдигнем за следващия мач и ще успеем. Сигурен съм в това. Имаме всичко нужно. Знаете, че във футбола има и такива моменти. Мисля, че ще се справим от гледна точка на психиката и следващия мач ще излезем за победа и ще победим.“ – сподели още той.

„Сега не мислим за класирането. Да, можехме да сме много напред в него, но мисля, че ако заиграем така както искаме всички нещата ще си дойдат на мястото и ще сме по-нагоре в класирането.“ – завърши Желев.