От началото на шампионата ПФК „Берое“ привлече нов рекламодател и партньор – това е българският производител на месо, колбаси и деликатеси „Аякс“. Логото на една от водещите марки в бранша е поставено върху гащетата на екипите на представителния отбор. Към настоящия момент фирма „Аякс“ се явява един от основните рекламодатели на клуба.
Фирма „Аякс“ стартира дейността си през 1995г., когато основава първата си ферма за отглеждане на специална селекция прасета и във времето се утвърждава като най-големият производител на живи прасета в България. “Аякс” се грижи за постоянното високо качество на своите суровини и следи прецизно контрола над всички производствени звена.
След 20 годишен опит “Аякс” работи в различни направления и може гордо да застане зад мотото си: “От фермата до вас” като гарантира 100% качество на продуктите си.
“Аякс Груп” държи на качеството и контрола на предлаганите продукти и работи в няколко направления при затворен цикъл на производство:
– “Тракийски фураж”, като част от групата, се занимава с прецизния подбор на суровините и тяхната преработка. Притежава два завода – един в Северна и един в Южна България.
– “Аякс 1” е собственик на два свинекомплекса с индустриално производство – един в Пъстрен и един в Козлодуйци, който е най-големият на Балканския полуостров.
– „Аякс 95“ – притежава свинекомплекс в Боздуганово.
– “Аякс – Агро” се занимава с производството на крайния продукт на група “Аякс” – прясно, охладено, българско месо, колбаси и деликатеси под марката “Смесото”, която разполага с 9 фирмени магазина „Аякс“.
– „Аякс секюрити груп“ – охранителна дейност.
Ръководството на ПФК „Берое“ благодари на своя нов партньор и изразява задоволството си, че местно дружество помага за развитието на футбола в Стара Загора и се надява на успешно сътрудничество.