ПФК „Берое“ зарадва всички първокласници в Стара Загора и тази година. За седми пореден първи учебен ден клубът организира акцията под надслов „В час с „Берое““. Близо 1500 първокласници от всички старозагорски училища получиха беройски тетрадки с кратка история. Освен това всяка паралелка от първи клас в града получи по две топки, с които да спортува. Идеята на акцията е да се популяризира местният отбор сред най-малките и то в най-специалния за тях ден – първия учебен ден.

Тази година традицията за футболист във всяко училище бе нарушена заради днешната среща между „Етър“ и „Берое“ във Велико Търново. Всички футболисти на „Берое“, треньорите и всички служители в клуба обаче пожелават много успехи на всички първолаци в училище и се надяват да ги виждат все по-често да спортуват, както и да подкрепят любимия зелен тим на стадиона под Аязмото.

Старши треньорът на „Берое“ Александър Томаш даде специално интервю за beroe.bg по темата. Мнението и личните пожелания на наставника може да видите ТУК

Пожелаваме успешна учебна година на вскички! На добър час!