След победата над „Черно море“ пред медиите говори и спортно-техническия директор на „Берое“ Валентин Грудев. Вижте мнението му:

– Г-н Грудев, какво е мнението ви за мача?

– Мач, в който трябваше да победим на всяка цена. Момчетата знаеха, наложиха си собствения стил. Изиграха го с желание и качество на играта. Трябва да съжаляваме за тези над десет стопроцентови положения и „Черно море“ да си тръгнат от тук със 7-8 гола. Това бяха положения, които трябваше да се вкарат. Във футбола обаче знаем, че не винаги се получава така. В крайна сметка се надявам, че в други срещи тези ситуации ще се реализират. Желанието и свежестта в отбора обаче си проличаха.

– Такъв „Берое“ ли искате да виждате?

– Да, аз смятам, че „Берое“ има още по-голям потенциал. Вижда се работата на треньорите. Вижда се цялото желание в клуба отборът да се промени и играе нападателно. Да играе за положения, за голове. Не винаги ще се печели. Вие видяхте, че загубихме един мач с ЦСКА-София с 62% притежание на топката. Загубихе, но всичко си идва на мястото.

– Появи се информации за нов играч, естонец. Верни ли са те?

– Информациите са получават от нашия официален сайт. Разговаряме с футболисти, но не ни трябват на всяка цена. Търсим подходящите хора на определени постове.