Утре, 26-и август, „Берое“ излиза срещу ЦСКА-София в мач от VII кръг на Първа професионална лига. Двубоят е в Стара Загора от 18:45 ч. Главен арбитър на срещата е Никола Попов от София.

Билетите за мача са на цена 7 лв., а повече информация може да намерите ТУК

Напомняме, че утре касите на стадион „Берое“ ще отворят в 12 ч.

В лагера на „Берое“ няма контузени или наказани футболисти. През седмицата „Берое“ привлече Иван Иванов, но той няма да може да дебютира в утрешния двубой.

Ето групата на „зелените“ за двубоя: Душан Перниш, Михаил Михайлов, Веселин Пенев, Георги Динков, Емин Ахмед, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Павел Виданов, Антон Карачанаков, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Кохей Като, Мартин Райнов, Мартин Камбуров, Драгош Фиртулеску, Серджио Негрут и Карлос Охене.

Никола Попов от София е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Георги Тодоров и Мартин Венев – и двамата от София. Допълнителни асистент-рефери са Станимир Тренчев от София и Валентин Станчев от Сливен, а четвърти съдия е Борислав Колев от София. Делегат на БФС е Георги Георгиев от Варна, а Радан Мирянив от Варна ще оцени работата на съдийството.