След победата над „Септември“ в София пред медиите застана Борислав Цонев.

 

– Мнението ти за мача?
– Да ви кажа не беше много хубав мач, поне според мен. Но се радвам, че победихме т.к. ни липсват точки и победи. Не беше най-прекрасната игра която сме показвали, но се радваме, че взехме трите точки.

– През първото полувреме стояхте по-добре на терена, а през второто като, че ли имаше леко колебание…
– Ами да. Първотo се опитвахме да играем повече, търсихме гола, който падна в последната минута на първото полувреме. През второто се поприбрахме малко, мача стана с повече дълги топки, с повече единоборства и не беше много приятен за гледане.

– На какво отдаваш, че днес изиграхте един от слабите си мачове? Имаше двубои в които играхте по-добре, но не успяхте да спечелите.
– Ние ще се радваме дори и с такава игра да взимаме точки във всеки мач. Със сигурност ще искаме да подобряваме играта си, вътре изпитваме по-голямо удоволствие като играем добре, а също така и хората които ни наблюдават.

– Това лято дойдоха доста нови попълнения. Как се сработвате с тях?
– От два месеца и нещо работим заедно. Както ние, така и треньорът е много взискателен и мисля, че вече сме добре сработени.

– На какво отдаваш това, че последните 15 минути се поприбрахте и позволихте на „Септември“ да ви загради в голяма част от това време?
– Не знам точно на какво го отдавам, изискванията не бяха такива. Явно си мислихме да се приберем и да ги чакаме на контраатака за да вкараме втори гол, но не се получи и така завърши мача.

Използвани са въпроси и на други медии.