Утре, 21-ви август, „Берое“ излиза в мач от VI кръг на Първа професионална лига срещу „Септември“. Двубоят е на Националния стадион  „Васил Левски“ в София от 20:30 ч. Главен арбитър на срещата е Станислав Тодоров от Шумен.

В лагера на „Берое“ няма контузени или наказани футболисти. Преди изиграването на срещата „Берое“ се намира на 8 място с актив от 7 т., а домакините са 13-ти с 3 пункта.

Ето групата на „зелените“ за двубоя: Душан Перниш, Михаил Михайлов, Веселин Пенев, Георги Динков, Емин Ахмед, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Павел Виданов, Антон Карачанаков, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Кохей Като, Мартин Райнов, Мартин Камбуров, Драгош Фиртулеску, Серджио Негрут и Карлос Охене.

Станислав Тодоров от Шумен е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Мартин Димитров от Шумен и Димо Вълчев от Варна. Допълнителни асистент-рефери са Драгомир Драганов от Варна и Рюстем Карагерен от Кърджали, а четвърти съдия е Йордан Петров от Пловдив. Делегат на БФС е Иво Марков от Видин, а Евгени Георгиев от Пловдив ще оцени работата на съдийството.

В историята на най-високото ниво на българския футбол „Берое“ се срещал със „Септември“ само два пъти. Това се е случило през сезон 1960/61 г., когато „зелените“ печелят в Стара Загора с 4:2 и побеждават с 3:2 в София.