Милен Желев говори пред beroe.tv след равенството 1:1 срещу „Ботев“ у дома. Вижте какво сподели защитникът за мача и предстоящите двубои.

 

– Милене, какво не ни достигна, за да победим днес?
– Първо искам да благодаря на всички хора, които дойдоха да ни подкрепят днес и тези, които ни подкрепяха пред телевизионните екрани. В днешния двубой не ни достигнаха някои малки компоненти от играта. Отпуснахме се и загубихме концентрация през второто полувреме след като поведохме. През първото играхме перфектно. Позволихме на съперника да играе футбол. А говорим за „Ботев“, на който ако се позволи да играе футбол, съперникът бере ядове. Видя се. Надявам се занапред да държим изцяло мачовете, да ги контролираме и нещата ще си дойдат да мястото самички.

– Голът, който допуснахте като че ли ви разкоцентрира и внесе смут във вашите действия. На това ли отдаваш това, че и през второто полувреме и след гола Тодор Неделев удари и греда и като цяло имаше спад в играта?
– Не. Не мисля, че ответния гол ни е разконцентрирал. Напротив. Втурнахме се в атака да вкараме, защото искаме да печелим във всеки мач. Излязохме отпуснати второто полувреме, както и със „Славия“. Губим концентрация на моменти и позволяваме на съперниковите отбори да играят футбол. Ще изчистим тези неточности с времето. Убеден съм.

– До този момент показвате по-добри игри в гостуванията – и срещу „Дунав“ и срещу „Славия“, сега предстои гостуване на „Септември“ – един от новаците в Първа лига. Какви са твоите очаквания?
– Независимо срещу кой играем излизаме всеки мач за победа. Излизаме с уважение срещу противниците. Опитваме се да играем футбол, което не е лесно. С всеки мач заиграваме по-добре. Нещата ще се получат и ще започнем да побеждаваме. Убеден съм.

Използвани са въпроси и на gong.bg