Старши треньорът на „Берое“ Александър Томаш говори пред медиите след равенството 1:1 с „Дунав“ в Русе. Вижте какво сподели той за мача.

 

„Добро първо полувреме за нашия отбор и не до там добро през второто полувреме. Може би ако бяхме отбелязали втори гол, за да затворим мача, щяхме да се поздравим с успех. Като цяло съм доволен защото се видя, че тези футболисти могат, имат нужните качества. Убеден съм, че можем още повече. Преди всичко трябва да направим колектив. Да не забравяме, че срещу нас беше може би един от най-добрите колективи. Отбор, който играе 3, да не казвам 4 години заедно с изключение на един-двама души. Естествено, че трябва да съжаляваме. Аз съм убеден, че това е пътя и начина. Още по-голяма убеденост трябва да вдъхнем всички в клуба, които работим, за да могат те да подобряват играта си всеки един мач.“ – каза Томаш.

„Моето желание е да побеждаваме всеки мач. Разликата е, че аз искам да побеждаваме с игра, а не просто да побеждавам, за да играя.“ – допълни той.

„За отбор от ранга на „Берое“, за града в който сме, футболен град, за феновете, за ръководството, съм убеден, че е малко, но аз вярвам, че това е пътя, това е начина. Този отбор може да подобрява още играта си и съм убеден, че резултатите са на база на работата. Когато работиш, когато си отдаден, когато си искрен, когато си честен нещата ще се получават.“ – завърши Томаш.