Павел Виданов сподели мнението си за равенството 0:0 срещу „Верея“. Вижте какво мисли той за мача и какви са неговите очаквания занапред.

 

„Мисля, че се получи мъжка среща от гледна точка на това, че и двата отбора показаха желание. По-скоро за нас може би напрежението оказа влияние. Малко сковани в началото. През целия мач не намерихме своя ритъм на игра и не изпълнихме указанията на треньора и това, което искаше от нас. Много прибързвахме и не използвахме шанса да задържим топката и да изчакаме точния момент, когато да направим последния пас или да дадем извеждащо подаване, което да е точно и да можем да реализираме гол. Може би като първи мач и това, че отборът е нов, имаме много нови футболисти и не се познаваме в такава степен, напрежението в някои момчета може да оказва влияние или просто да се усети някаква тежест, която им е попречила, но мисля, че с времето това ще се изчисти. С работа и с желание ще се получат нещата и с вярване в това, което искаме. Тренирахме едно нещо, а не успяхме да изпълним това, което искахме най-вече в атака.“ – каза Виданов.

„Добре се чувствам. Мисля, че съм се аклиматизирал за първи мач добре. С някои от тях съм играл и ги познавам. Чувствам се добре в „Берое“. Имаме условия за работа. Важното е да успеем да изпълним това, което имаме като цели и да се развиваме като футболисти, отбор и клуб“ – завърши той.