Старши треньорът на „Берое“ Александър Томаш изрази оптимизъм, че отборът му започва да играе по начина, по който той си представя, че трябва, но има и още много работа. Вижте какво още каза той след последната проверка преди началото на новия сезон срещу „ЦСКА-София“.

 

„Полезна контрола за нашия отбор и това, което тренираме. Вижда се, че в определени моменти се получават нещата, но видях и голям респект към отбора на ЦСКА в началото. Като цяло много полезена проверка и за футболистите като цяло, и за нас.“ – каза Томаш.

„Потенциала е голям, трябва да се развива. Убеден съм, че нещата, които правим ще се случат. Надявам се всички в клуба да разсъждаваме, мислим и бъдем обединени, за да намалим периода на адаптация.“ – допълни той.

„Селекцията винаги е отворен процес. Така казват всички треньори.“ – обясни специалистът.

„Докторите правят всичко възможно Антон Карачанаков да се върне на терена възможно най-скоро. Не вярвам, че ще може за първия мач, но съм убеден, че в скоро време ще го видим Антон.“ – сподели треньорът.

„Потенциал има, но има много тънки моменти, които трябва да бъдат отработени, за да представляваме това, което аз имам в представите си.“ – каза Томаш.

„Имам някои въпроси за 2-3 поста, но общо взето съм наясно със състава, с който искам да изляза в първия мач.“ – обясни той.

„Ще виждаме „Берое“, който когато не владее топката ще е построен по един начин и „Берие“, който когато не притежава топката ще стои по съвсем различен начин.“ – категоричен бе Томаш.