Старши треньорът на „Берое“ Александър Томаш говори пред медиите след победата на „Берое“ с 1:0 над „Славия“ в контрола. Вижте какво сподели той за мача, отбора и предстоящата работа.

 

„Много неща имаме да работим. Вижда се. Опитваме се. Подобряваме някои взаимовръзки, притежанието, но имаме и доста брак, доста грешки. Позиционирането ни е неправилно. Организацията във фаза атака не ни е правилна. Организацията във фаза защита… Губим ориентация, водим се по топката. Много неща имаме да работим.“ – обобщи мача Томаш.

„Дайте да говорим нещо сериозно. Говорим за „Берое“, стил и начин на игра. Няма смисъл да отговарям на въпроса за Бербатов. Той тренира с нас.“ – допълни той.

„Борислав Цонев получи някакви болки в адукторите и мисля, че всичко ще отшуми за 1-2 дни. Карачанаков има проблем с коляното, но се надяваме за 1-2 седмици нещата да се оправят и подобрят. Виждате от предния мач загубихме и Сашо Хардалов, и Карачанаков, което е неприятно, но в крайна сметка и това го има и ще се опитаме да реагираме.“ – каза още Томаш.

„Днес бяхме една идея по-добре от предните мачове. На моменти. Убеден съм, че можем много повече. Естествено, че ни трябва време. Тепърва се напасваме и ние към тях, и те към нас. Вярвам в едно нещо – че колкото по-бързо си повярваме, обединим си, подадем си ръка, толкова по-добре е за самия клуб като цяло.“ – обясни той.