Старши треньорът на „Берое“ Александър Томаш говори пред медиите след двубоя с „Черно море“, завършил 2:2. Вижте какво сподели той за срещата.

 

„Не съм доволен. Особено през първото полувреме влязохме трудно в мача и с притеснение. Не съм доволен от това, което видях. През второто полувреме се поуспокоиха момчетата и започнаха да играят това, което опитваме. Все още са много далече от това, което желаем.“ – каза Томаш.

„Не разчитаме главно на тичане. Отдавам играта на това, че все още момчетата не могат да си повярват, че могат да играят футбол. Съвсем друго трябва да представляваме. На моменти загатнахме с притежание на топката, обръщане на фронта на атаката, но има много неща върху, които трябва да работим. Ще трябва да се помисли сериозно и върху селекцията.“ – допълни той.

„Надявам се в скоро време да имаме попълнения. Работим върху тази част по плана, който имаме, но трябва да бъдем убедени, че тези хора, които ще дойдат ще вдигнат нивото, класата и ще бъдат отдадени да се развият, така както искаме и самият отбор да се развива.“ – обясни специалистът.

„Винаги има опасност да закъснеем, но не трябва да гледаме да взимаме прибързани решения, които по-късно могат да ни изиграят лоша шега.“ – каза още Томаш.

„Доволен съм от старанието и желанието на младите момчета. Явно мозъците им не са толкова обременени като на батковците и по-бързо попиват. Ще си поговорим и с батковците.“ – сподели той.

„Карачанаков ми се оплака сега, не е добро състоянието му. Казва, че му е блокирало коляното. Ще се обърнем към доктора да ни каже по най-бързия начин. Надявам се да не е нещо сериозно, за да може да продължи нормално подготовката си.“ – завърши Томаш.