През изминалия уикенд нямаше двубои от Елитните групи до 19 г. и до 17 г. Там предстоят два последни кръга. Днес „Берое“ U17 гостува на „Марек“ в Дупница, а предпоследния двубой за сезона на „Берое“ до 19 г. е в четвъртък срещу „Левски“ в София.

„Берое“ до 15 г. завърши на второ място в Елитната група до 15 г. – зона Югоизток. В последната си среща от редовния сезон момчетата на Тодор Станев победиха с 3:0 гостите от „Левски“ (Карлово). Попаденията бяха дело на Христо Пенев и Димитър Спасов на два пъти. Сега пред отбора предстои Републиканското първенство, което е на директна елиминация и включва най-добрите отбори от всички зони. Жребият ще бъде теглен на 5 юни, а първите двубои са на 8 и 11 юни.

„Берое“ 2001 спечели Областното първентво за юноши младша възраст. Момчетата на Атанас Димитров завзеха върха в класирането с актив от 52 т. – с 6 пункта повече от втория в класирането.

„Берое“ 2003 се наложи с 4:0 при гостуването си на „Сините камъни“. Така отборът зае трето място при година по-големите в Областната група за деца.

„Берое“ 2004 игра контрола срещу „Металик“ (Сопот) и я спечели си 14:0. Момчетата на Радостин Александров са безапелационен лидер в Областната група с 21 победи от 21 мача. Утре предстои последния мач за сезона срещу „Арсенал“ (Казанлък).

„Берое“ 2005 спечели Областното първенство по Футбол 9. Момчетата на Слави Жеков обаче загубиха баража за класиране на Републиканско с 3:1 от „Черноморец“ (Бургас).

„Берое“ 2006 също е на върха в своята възраст и спечели Областното първенство по Футбол 7. Момчетата на Иван Желев спечелиха последния си двубой срещу „Сините камъни“ с 3:2. Утре оторът излиза срещу „Черноморец“ (Бургас) в бараж за класиране на Републиканско първенство по Футбол 7.

„Берое“ 2007 загуби с 0:2 от „Олимпия“ в първенството по Футбол 7.

„Берое“ 2008 разби с 8:0 „Сините камъни“ и спечели Областното първенство по Футбол 5. Утре момчетата на Борис Киров също играят бараж за Републиканско първенство срещу „Черноморец“.