Както е известно СНЦ „Национален фенклуб Берое – Стара Загора“ възстанови още една традиционна своя инициатива, а именно фен турнир по футбол. Събитието ще се проведе за седми път и ще бъде под надслов „101 години Светът е Берое“. Турнирът за Купата на „НФК Берое – Стара Загора“ ще се проведе на 7 май 2017 г. (неделя) от 12 ч.

Днес във фен магазина на „НФК Берое – Стара Загора“ бе теглен жрения за надпреварата, в която ще се включат 16 отбора. Победителят ще бъде определен след директни елиминации. Ето и пълните условия:

В една футболна среща едновременно на терена могат да участват 6 състезателя (5 полеви и 1 вратар). Могат да бъдат извършвани „хокейни“ смени. Полувремената са 2 по 15 минути. Изпълнението на тъч ще става с крак, при получаване на втори жълт и съответно червен картон от даден играч в една среща, той бива отстранен от мача и отборът ще играе 2 минути с човек по-малко. След изтичането им на мястото на наказания може да влезе друг футболист. Ако в даден отбор се установи нередовен състезател, то отборът му ще загуби служебно с резултат 3:0. Ако даден отбор не се яви до 15 минута на даден мач, противникът му ще спечели служебно с резултат 3:0. При равенство в редовното време се изпълняват по 3 дузпи, а при ново равенство се бие по една дузпа – до грешка. Двубят за 3/4 място ще бъде изпълнение на дузпи – по 5 дузпи за всеки отбор, а при равенство се бие по една дузпа – до грешка.

Ето пълният жребий за Купата на „НФК Берое – Стара Загора“, както и цялата схема на турнира:

ВСИЧКИ СРЕЩИ СА НА ИЗКУСТВЕН ТЕРЕН ОТ КОМПЛЕКС „БЕРОЕ“

ОСМИНАФИНАЛИ

12 ч. – Терен 1; мач 1:  beroe.bg – Берое-треньори

12 ч. – Терен 2; мач 2:  Спортинг – Берое 365

12:45 ч. – Терен 1; мач 3:  Аязмото – Beroe youths

12:45 ч. – Терен 2; мач 4:  Лудата банда – Бялото братство

13:30 ч. – Терен 1; мач 5:  НФК – Green Vandals

13:30 ч. – Терен 2; мач 6:  От кол и въже – Берое U15

14:15 ч. – Терен 1; мач 7:  Община Стара Загора – Сборная

14:15 ч. – Терен 2; мач 8:  Green Haranbes – Green Vandals 2

ЧЕТВЪРТФИНАЛИ

15:30 ч. – Терен 1; мач А: Победител мач 1 – Победител мач 3

15:30 ч. – Терен 2; мач Б: Победител мач 2 – Победител мач 4

16:15 ч. – Терен 1; мач В: Победител мач 5 – Победител мач 7

16:15 ч. – Терен 2; мач Г: Победител мач 6 – Победител мач 8

ПОЛУФИНАЛИ

17:00 ч. – Терен 1; Победител мач А – Победител мач Б

17:15 ч. – Терен 2; Победител мач В – Победител мач Г

 

Мач за 3-4 място (дузпи) – 18 ч., Терен 1

ФИНАЛ – 18:15 ч., Терен 1

Победителят в турнира ще бъде награден с Купата на „НФК Берое – Стара Загора”, грамота и две каси бира. Класиралият се на второ място ще получи грамота и една каса бира. Заелият трето място в надпреварата ще получи грамота. Има две специални награди: Приз „Голмайстор на турнира” – играчът с най много голове, който ще получи футболна топка с автографи на футболистите на ПФК „Берое”. Приз „Най-добър вратар” – играчът определен за най-добър вратар, ще получи вратарски ръкавици на Душан Перниш. Приз „Най-полезен играч“ – победителят ще получи официална фланелка на „Берое“ а автографи от играчите.

За всички зрители и участници ще е подготвена развлекателна програма и музика. Кетърингът на събитието ще бъде на приемливи цени. Организаторите канят всички съпричастни към зелената идея да се включат в надпреварата.

101 години Светът е Берое!