Старши треньорът на „Берое“ говори пред медиите след двубоя с „Пирин“. Вижте какво сподели той:

– Г-н Спасов, впечатленията ви за този мач?

– Не са добри. След като не можем да спечелим втори пореден домакински двубой. Въпреки желанието и някои ситуации, които можеше да бъдат в наша полза и като резултат. За втори пореден мач получихме гол, който нито може да предвидиш, нито може да се реагира в тази поредица от грешки. И с едно единствено положение, което не мога да го нарека дори така „Пирин“ получи предимство. Върнахме гола и имахме и други ситуации. Второто полувреме играхме еднотипно. Нямаше разнообразието, въпреки че използвахме доста играчи в офанзивен план, за да внесем разнообразие. Логично мачът завърши 1:1. не сме доволни на това. За пореден път показахме липса на самочувствие и агресивност. Със страх футбол трудно се играе. Ние го показваме на моменти, когато трябва да сме по-настоятелни, но не се получават нещата. Продължаваме напред с мачовете, които предстоят.

А те са три поредни гостувания. Очакванията ви за тях?

– Тези мачове са важни и се надявам да победим. Аз продължавам да се надявам, че тази лоша серия ще спре, както бе по-рано през сезоа. Трябва да излезем от ситуацията и с футболистите, които имаме може да победим всеки отбор. Не мога да разбера защо в домакинствата имаме една яловост и непостигане на добри резултати. Това е през цялата година.

– Няколко думи за съдийството бихте ли казали?

– Аз всеки мач казвам, но…Кристален червен на Макенджиев. Не мога да разбера защо се случва така. Правилникът е категоричен и няма тълкуване. Това е една тенденция, която не е само тази година. „Берое“ ирае по почтен начин и не се занимаваме с такива проблеми, а все свирят в наш ущърб.