Отборите от школата на „Берое“ продължават с участието си на различни силни турнири. Днес „Берое“ 2004 ще стартира своето участие в силния международен турнир Harmony League в Слънчев бряг. В турнирът се включват 6 отбора от 5 държави, които ще играят по системата „всеки срещу всеки“.

Утре момчетата на Радостин Александров излизат срещу полския „Краковия“. В четвъртък е срещата с „Динамо“ (Букурещ, Румъния), а в петък съперник ще бъде сръбския „Цървена звезда“. Последните две срещи са през уикенда и в тях „Берое“ 2004 ще се изправи срещу „Войводина“ (Нови Сад, Сърбия) и „Динамо“ (Тбилиси, Грузия).

„Берое“ 2009 ще участва в първия си турнир. Най-малките футболисти от школата започват днес участието си на турнира „Футболни звезди на България“, който също е с участието на шест отбора и ще се играе „всеки срещу всеки“. Първата среща днес е срещу „Поморие“, а утре са двубоите с „Левски“ и „Бургас спорт“. В последния ден от надпреварата (четвъртък) малките „беройци“ ще играят с двата отбора на домакините от „Звездичка“.

Резултати от вчера:

От турнира в Бургас:
„Берое“ 2007 – „Звездичка 2“ 2007 2:0
„Берое“ 2007 – „Витоша“  6:1

От турнира в Дряново:
„Берое“ 2005 – „Янтра“ 2005 6:1
„Берое“ е първи в групата си и ще играе с „Видима-Раковски“(Севлиево) в четвъртфинал днес

„Берое“ 2008 – „Янтра“  13:1