Както е известно след четиригодишна пауза „Национален фен клуб Берое“ възвръна една стара традиция, а именно атрактивния конкурс „Мис Берое фенка“. В него феновете на клуба ще изберат най-симпатичната привърженичка на тима.

Записването за конкурса продължи от 14 до 26 февруари и сега стартира втората част от надпреварата, а именно гласуването.

Победителят в конкурса ще бъде определен чрез гласуване в официалната страница на „Берое“ във facebook тук. Гласуването стартира на 27 февруари 2017 г. и ще продължи до 7 март 2017 г. (23:59 ч.), а „Мис Берое фенка“ ще бъде обявена на 8 март – международен ден на жената.

Спечелилата участничка ще получи официална фланелка с автографи от всички фуболисти от настоящия състав. Победителката ще получи своята награда лично от своя любим играч!

Преди да ви представим кандидатките ще ви запознаем с едно семейство, което ни направи изключително горди и щастливи! Семейство Велеви изпрати своя снимка за конкурса, придружена със следния текст: „Здравейте, бяхме призовани от наши приятели в Стара Загора да изпратим тази снимка за конкурса, макар че не съответства на правилата. Живеем в Лондон от 9 години, но „Берое“ винаги ще си остане нашият отбор! На снимката сме аз Красимир Велев и съпругата ми Галина Велева, както и нашите близначки Сиси и Роси на 10 години и техните братчета близнаци пак Ясен и Явор на 2.5 години.“

Благодарим на семейство Велеви, които ще получат специална награда от „Берое“!

Ето и участничките в конкурса „Мис Берое фенка 2017“:

Моника Момчилова – 15 години от Стара Загора. Учи „Електронна търговия“ в Търговска гимназия “Княз Симеон Търновски“.

– От кога си почитателка на „Берое“?
– Родена съм почитателка на „Берое“, тъй като любовта към отбора в моето семейство се предава наследствено от поколение на поколение.

– Как пламна любовта ти към „Берое“?
– В моето семейство зеленият пламък на любовта към „Берое“ гори още от дълбоки времена. Слушала съм истории от баща ми, брат ми, дядо ми и дори баба ми за славните времена, гениалните футболисти на „Берое“, шампионската титла, великите мачове срещу едни от най-големите европейски отбори и за препълнения стадион, на който имам честта да бъда днес и аз. Помня как баща ми за ръка ме водеше с него на всеки мач и ме вдигаше на ръце да видя радостта на футболистите след поредния гол. Горда съм, че съм почитателка на Берое и че съм част от написването на съвременната история на отбора, че някой ден аз също ще разказвам на моите деца и внуци, за да запаля и в тях зеления пламък, който гори и в моето сърце.

– Кой е любимият ти играч от настоящия отбор на Берое?
– Имам двама любимци-Атанас Зехиров и Иво Иванов. Трудно ми е да реша кой от тях ми е по-любим.


Мирела Георгиева – 19 години от Стара Загора. Занимава се с художествена гимнастика от 15 години. Завършила е Спортното училище в Стара Загора, а в момента е студентка в Национална Спортна Академия “ Васил Левски „, специалност – Треньор (художествена гимнастика ).

– От кога си почитателка на „Берое“?
– От както се помня знам какво е „Берое“ за такъв футболен град , какъвто е Стара Загора . Но започнах да посещавам редовно мачовете на отбора преди 3 години .

– Как пламна любовта ти „Берое“?
– Понеже живея в близост до стадион „Берое“, от малка гледам как тълпи от хора в деня на мача на любимия отбор, се отправят към стадиона с викове и песни за победа. Любовта ми към отбора пламна, когато благодарение на сестра ми за първи път гледах мач на живо. Бях впечатлена от феновете на „Берое“, вдъхнови ме тяхната страст и любов! Тогава реших, че искам да съм част от тази подкрепа и тази невероятна емоция на всеки мач. Станах фен на агитката и постепенно на отбора.

– Кой е любимият ти играч от настоящия отбор на „Берое“?
– Любимият ми играч на „Берое“ е Веселин Пенев.
Даяна Аладжова – 17 г. от Стара Загора

– От кога си почитателка на „Берое“?
– От 12 годишна възраст съм запалена по футбола, но ной-вече по зелено-белите лъвове.

– Как пламна любовта ти „Берое“?
– За първи път на стадиона отидох с баща ми и тази енергия, страст и любов, която усетих, ме запалиха много и с нетърпение очаквах следващия мач, за да отида в Храма и да подкрепя любимия отбор. След това започнах да ходя с най-добрата ми приятелка, която ме въведе в агитката и по този начин,сякаш с факла, обгори сърцето ми в зелено-бяло. И  така, до ден днешен двете се раздаваме за любимия отбор.

– Кой е любимият ти играч от настоящия отбор на „Берое“?
– Нямам фаворит.

Николета Димитрова – 15 г., учи в ПГВМ „Иван.П.Павлов“ в Стара Загора

„От Пловдивско село съм и причините, поради които избрах да уча в тази гимназия бяха любовта ми към „Берое“ и възможността да посещавам футболните срещи на отбора. Почитателка на „Берое“ съм от 3 години. Любовта ми към клуба пламна на една екскурзия в града. Тогава за първи път видях стадиона и разбрах, че това е моят отбор. Любимият ми футболист е Иво Иванов.“Щилиана Кирева – 24 г. от Стара Загора. От 6 години живее в София. Тази година завършва магистърска степен в Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия със специалност „Водоснабдяване и канализация“ . Участничка е в конкурса „Мис Нацинален Отбор 2016-2017 г.“

– От кога си почитателка на „Берое“?
– Любовта ми към „Берое“ започна от много ранна възраст. Израснала съм около стадиона обичам това място. Посещавам футболни  срещи, интересно ми е и кипя в играта. Всички от  моето семейство сме запалени по футбола, ходим заедно на мачове.

– Как пламна любовта ти „Берое“?
– Мачът, който няма да забравя е през 2013 година – финалът, когато „Берое“ игра с „Левски“ за Купата на България в Ловеч. Мачът беше изключително интересен и оспорван, победителят се реши с дузпи и се радвам, че купата беше за „Берое“!!

– Кой е любимият ти играч от настоящия отбор на „Берое“?
– Нямам любим футболист от „Берое“. За мен е важно да играят със сърце за този отбор. Симпатизирам на Атанас Зехиров – харесва ми стилът му на игра.
Джесика Минчева – 19 г. от Стара Загора

– От кога си почитателка на „Берое“?
– Почитателка съм на „Берое“ от 5 години

– Как пламна любовта ти „Берое“?
– Любовта към „Берое“ я имам откакто започнах да следя мачовете им и разбрах колко е интересен футбола.

– Кой е любимият ти играч от настоящия отбор на „Берое“?
– Иво Иванов
Пожелаваме успех на всички участнички!

Гласувайте за вашия фаворит!