Утре (25 февруари) „Берое“ приема ЦСКА-София в мач от XXI кръг на Първа професионална лига. Двубоят започва в 15:00 ч. и ще бъде ръководен от Драгомир Драганов. Билетите за мача са на цена 5 лв. за всички привърженици.

От състава на „Берое“ ще липсват контузените Георги Божилов и Радослав Кирилов, а Венцислав Василев е наказан за тази среща заради натрупани жълти картони. Всички останали футболисти са на линия за мача.

В последния изигран кръг от първенството „Берое“ победи „Дунав“ (Русе) с 4:0 като гост, а утрешния съперник се наложи с 2:0 при гостиването си на „Черно море“. Преди изиграването на XXI кръг „Берое“ заема 8 позиция с актив от 26 т., а ЦСКА-София се намира на 3 място с 38 т.

Утрешната среща бе поверена на Драгомир Драганов от Варна, който ще разчита на своите първи асистенти Диян Вълков от Варна и Александър Атанасов, също от Варна. В допълнителна помощ на съдийството ще бъдат Петър Доровски  и Георги Иванов, а Петър Джугански ще е четвърти рефер. Делегат на БФС е Стоян Велчев от София, а оценка на съдийството ще постави Мартин Богдев от Бургас.

В двубоя от първия полусезон „Берое“ загуби в София с 4:0.