Пет отбора от школата на „Берое“ стартират днес участието си на Зимна купа „София 2017“. В надпреварата се включват най-добрите школи в България с децата от набор 2004 до набор 2008. Според регламента във всяка възраст има две групи от по 4 отбора. След изиграването на срещите от груповата фаза отборите, които са заели първите две места се класират за полуфиналите. Всички двубои са на комплекс „Царско село“ и комплекс „ДИТ“.

„Берое“ 2004 попадна в група с отборите на „Ботев“ (Пловдив), „Локомотив“ (София) и ЦСКА. Момчетата на Радостин Александров ще срещнат ЦСКА в първия си двубой днес. Срещата започва в 10:30 ч. Срещата с „Ботев“ е утре, а с „Локомотив“ в събота.

„Берое“ 2005 е в група със съставите на „Локомотив“ (София), „Олимпия Футбол клуб“ (София) и „Септември“ (София). Възпитаниците на Слави Жеков започват своето участие днес срещу „Локомотив“ (София) в 10:20 ч. Утре е мачът със „Септември“, а в събота с „Олимпия Футбол клуб“.

„Берое“ 2006 ще премери сили с „Олимпия Футбол клуб“ (София), „Левски“ (София) и „Локомотив“ (София) в предварителната фаза. Отборът на Иван Желев започва в 10 ч. днес срещу „Локомотив“ (София). Утре е срещата с „Левски“, а в събота с „Олимпия Футбол клуб“.

„Берое“ 2007 попадна в група с отборите на „Славия“ (София), „Рилски спортист“ (Самоков) и „Левски“ (София). Момчетата на Стефан Динев започват в 12 ч. днес срещу „Славия“. Утре е двубоят с „Левски“, а в събота с „Рилски спортист“.

„Берое“ 2008 е в група със съставите на „ДИТ“ (София), „Академия Пандев“ (Македония) и „Локомотив“ (София). Възпитаниците на Борис Киров започват своето участие днес срещу „Локомотив“ (София) в 12 ч. Утре е мачът с „Академия Пандев“, а в събота с „ДИТ“