Старши треньорът на „Берое“ Ферарио Спасов говори пред медиите след победата с 4:0 над „Несебър“. Вижте какво сподели той:

 

– Г-н Спасов, победа с 4:0. Доволен ли сте?
– Не искам да коментирам толкова резултата. По-важна е играта на отбора. Мисля, че се получи динамичен мач. И гостите от „Несебър“ допринесоха за добрия мач. До края имаше положения. Имахме шанса да отбележим повече голове, но по-важно бе настроението и играта, която ми хареса в по-голямата си част. Пуснахме всички момчета в срещата и мисля, че се движим по възходяща линия  в представянето на отбора.

– В кръга на шегата…предния мач казахте, че не сте виждали скоро три попадения за „Берое“. Днес реализирахте четири. Да очакваме ли пет?
– Важното е да играем добре и с настроение. Головете са да радват публиката и те за това идват на мачове. Работим да имаме голове и ситуации. За това подбираме хора, които да правят това. Когато играем добре резултатът и головете идват. Последните два мача отборът игра добре и търси резултатност. Агресивни сме в нападение. Това ми прави впечатление, а не самият резултат.

– Доволен ли сте от новите попълнения Георгиев и Салмикиви?
– Няколко пъти казвам, че селекцията ни е сполучлива с хората, които привлякохме. И двамата са в много добро кондиционно състояние, което е много важно. С всеки мач очаквам да играят по-добре и да помогнат. И двамата са водили подготовка с отборите си и е много важно, че се включват директно. Не са изостанали.

– Селекцията приключи ли?
– Това са футболистите, с които ще играем през втория полусезон. Направихме добра подготовка и добра селекция. Продължаваме да се готвим и следващата седмица, но това са момчетата, на които ще разчитаме.