Старши треньорът на „Берое“ Ферарио Спасов говори пред клубната камера след контролната среща с руския „Уфа“. Вижте какво сподели той:

 

– Г-н Спасов, какви са впечатленията ви от този мач?
– Според мен бе мач с две лица. Едно първо полувреме, в което се държахме много добре на терена. Независимо, че противникът поведе след една необмислена проява в разиграването в нашата половина. Хареса ми физиономията през тази част от двубоя. Второто полувреме загубухме малко инерция. Имахме желание да стигнем до обрат в резултата. Но мисля, че и умората натежа. През ден играем с добри и добре подготвени отбори. Мен не ме притеснява това, което се получава като резултат, защото се дава шанс на всички момчета. Вече въпрос на тяхна нагласа е кой как използва този шанс. Много съм доволен от турнето в Кипър, защото организацията е много добра, условията са добри и срещаме едни много добри отбори, с които се проверяваме и играем на максимума на възможностите си. Това е една добра информация за нас какво се случва в отбора.

– След първите пет контроли какви са вижданията ви за нови трансфери до началото на мачовете?
– Имаме такава нагласа. Всичко е възможно. Виждаме допълнителни неща, които да добавим. При всички положения обаче става дума за футболисти, които са водили подготовка, защото времето е малко и няма да стигне ако трябва да наваксват кондиционно. Имаме намерение да привлечем нови футболисти, но е въпрос на време те да се появят. Докато това не стане няма да ги обявим. Става дума за българин и чужденец. С това ще комплектоваме отбора. Аз мисля, че от мач на мач действаме сигурно, независимо от резултатите. Две индивидуални грешки натежаха днес, но когато си уморен и играеш с добри отбори тези грешки се наказват. Доволен съм от старанието и нямам забележки за желанието им да играят футбол.