Старши треньорът на „Берое“ Фераио Спасов говори пред камерата на beroe.bg след победата срещу „Висла“ (Плоцк). Вижте какво сподели той:

– Г-н Спасов, доволен ли сте от играта на отбора?

– Доволен съм, когато побеждаваме. Но мисля, че като качество на играта в първия мач стояхме по-добре и имаше по-интересни неща. За днешната среща най-важното е, че двата отбора играха чист футбол. Надигравахме се и това даде възможност на всички момчета да покажат своите възможности. На този етап подготовката протича нормално. Днешният мач също беше част от тази подготовка. Хубаво е и резултатът да е в наша полза, защото предния мач играхме много добре, но пък загубихме. Това ще допринесе за самочувствието на отбора. Вярвам, че Карачанаков и Делич, а и Райнов, който показа добра игра – ще допринесат за добрата физиономия на нашия отбор. Всичко върви по план и нямам притеснения за това, което става в отбора.

– Сработват ли се вече новите играчи, според вас?

– Добрите футболисти винаги се адаптират бързо. Въпрос на време. Има разлика в подготовките и натоварванията при тях. Затова и са малко тежки в момента, но аз не се съмнявам в техните възможности. Те ще допринесат за добрата игра на отбора.