Старши треньорът на „Берое“ Ферарио Спасов говори пред медиите след втората контрола на „Берое“ за годината. Вижте какво сподели той:

– Г-н Спасов, впечатленията ви за този контролен мач с „Поморие“?

– Отново мач в добро темпо и добро движение. Открит мач с голови положения. Тази контролна среща е в края на една тежка и интензивна седмица като натоварване. Момчетата показаха добро движение и добро темпо. Естествено, че на спортно-техническо ниво на този етап от подготовката е трудно да се изисква максимумът от тях, защото имаме малко тренировки от този характер. така се получи, че от мачът с „Нефтохимик“ не сме тренирали на този терен, а в зала. Това реално е следващата ни тренировка, която бе и контролна среща. Завършваме тази седмица без сериозни контузии, което е най-важно. Резултатът не бе най-важното днес. Ние не се готвим за тези контролни срещи, а се готвим за началото на първенството. Възможно е да има колебания у някои момчетата, някои от тях да са претоварени. Други са назад с подготовката. Нормален мач и всичко върви по план.

– Няколко думи за новото попълнение Антон Карачанаков?

– Мисля, че е класен футболист и се надявам да ни помогне. Когато се присъедини към нас ще преценим и в какво физическо състояние се намира.