Днес „Берое“ се раздели с Неманя Милисавлевич по взаимно съгласие. Полузащитникът бе привлечен през лятото на 2015 г. и изигра 53 мача за старозагорци, в които реaлизира 3 попадения. Милисавлевич спечели бронзов медал с „Берое“ от миналия шампионат.

Ръководството на „Берое“ благодари на Милисавлевич за съвместната работа и му желае успех занапред.

Неманя Милисавлевич е роден на 1 ноември 1984 г.  в Брус, Сърбия. Висок е 176 см и играе като ляво крило или бек. Юноша на сръбския „Рад“ (Белград).

Милисавлевич започва своята професионална кариера в местния „Раднички“ (Ниш) през 2003 г. и за три години изиграва 38 мача за тима, в които реализира 11 гола. През лятото на 2006 г. е трансфериран в „ОФК Белград“, където остава един сезон, участва в 21 срещи на тима, в които отбелязва 4 попадения.

През сезон 2007/8 г. е играч на македонския  „Работнички“ (Скопие). За този сезон има 27 мача и 7 гола. В следващата година играе за друг македонски отбор – „Вардар“ (Скопие), където изиграва 16 мача и има 2 гола. На полусезона преминава в румънския „Васлуй“. Там Милисавлевич остава три сезона и половина, за които е участвал в 91 срещи и е реализирал 2 попадения.

През сезон 2012/13 г. преминава в „Рапид“ (Букурещ), където остава до зимата и записва 23 двубоя в румънската Лига 1. От там е привлечен от „Лудогорец“ (Разград), където до края на сезона има 6 двубоя. От 2013 г. е играч на ЦСКА (София). Там Милисавлевич играе в 61 мача, в които има 4 гола.

Неманя Милисавлевич е носител на Купата на Македония с „Работнички“ и шампион на България с „Лудогорец“.