Капитанът на „Берое“ Иво Иванов говори ексклузивно за beroe.tv след загубата от „Лудогорец“ с 1:0. Вижте какво сподели той за срещата.

 

– Иво, впечатленията ти от този мач?
– Лично аз много съжалявам, че в този мач не успяхме да вземем трите точки. Имахме положения, но изпуснахме. Вкараха ни гол, при който имаше фаул за нас, пуснаха да се играе, вкараха ни гол. Аз в целия мач имам един фаул, а получих жълт картон. Сега съм наказан и в следващия мач няма да играя. Не ми се коментира съдийството, но мисля, че не ни оставиха да играем футбол както трябва. Честитя победата на „Лудогорец“. Много добър отбор. Пожелавам им успех срещу „Базел“.

– Виждам, че си афектиран. Това само на съдията ли се дължи?
– Не. Ние сме си виновни, но се натрупаха много такива съдийски отсъждания. Не знам къде се намирам в момента заради това. Ние сме си виновни за мача. Трябваше да си вкараме положенията. Играхме като равен с равен с отбора на „Лудогорец“ и съжалявам много, че не взехме трите точки. Не точка, а трите точки.

– По-трудно ли е когато се играе с един отбор за три дни – два мача?
– Не, ние в България, няма с какво да се изненадаме. Всеки отбор знае другия. Излизаш и който е по-концентриран и готов на 100%, той ще победи. Надявам се да се възстановим днес, утре, вдругиден, защото идват важни мачове, в които трябва да вземем трите точки.