„Берое“ гостува на „Лудогорец“ (Разград) утре, 19-и ноември, в двубой от XIV кръг на Първа професионална лига. Срещата започва в 17:30 часа и ще бъде ръководена от Драгомир Драганов от Варна. Двата тима излизат само три дни след като играха помежду си в отложен мач от I кръг.

Двубоят за „Берое“ със сигурност пропуска контузеният Георги Божилов, а Александър Василев няма право да играе в този мач, тъй като е под наем от разградския тим. Всички останали играчи са на линия за срещата.

В сряда „Берое“ загуби от „Лудогорец“ с 0:2 в Стара Загора след голове през първата част. Преди този кръг „Лудогорец“ се намира на първо място в класирането с актив от 34 т., а „Берое“ заема 7 позиция със 17 т.

Главен арбитър утре е Драгомир Драганов, който ще бъде асистиран от Станимир Илков и Димо Вълчев, а допълнителни рефери в близост до двете футболни врати са Никола Атанасов и Неделчо Гаджалов. Йордан Петров е четвърти съдия, Николай Вълчев е делегат на БФС, а оценка на съдийството ще постави Йордан Сталев.

До този момент двата тима са се изправяли в 15 мача помежду си за първенство. „Берое“ е спечелил 2 от тях, равенствата са 4, а „Лудогорец“ са с 9 победи. Отбелязаните голове са 8-27 в полза на „Лудогорец“. В Разград двата тима имат 7 двубоя, в които домакините са спечелили 4 срещи, „Берое“ има 1 победа, а равенствата са 2.