Капитанът на „Берое“ Иво Иванов говори специално за beroe.tv след равенстото 1:1 срещу „Локомотив“ в Пловдив. Вижте неговото мнение за срещата.

 

– Иво, как видя мача?
– Интересен мач. Мисля, че първото полувреме играхме по-добре. Държахме топката повече, имахме своите положения, но за жалост не успяхме да реализираме. Второто полувреме ни поведоха от една наша грешка. Вкарахме, изравнихме, тръгнахме и да победим, но не успяхме. Заслужено равенство.

– Въпреки, че „Локомотив“ поведе, а „Берое“ изравни мислиш ли, че „Берое“ трябва да съжалява повече за изпуснатата победа с оглед на положенията?
– Да, с оглед на първото полувреме когато държахме топката и играхме футбол трябваше да победим. Съжаляваме, разбира се. Искахме трите точки. Гледаме към другия мач.

– Предстои пауза и после два мача с „Лудогорец“. Какво очакваш?
– Ще работим доста в паузата. Има върху какво. Чакаме с нетърпение мача с „Лудогорец“, където искаме да играем футбол и да се докажем. Искам да поздравя съдиите, които бяха днес на мача. Според мен се справиха перфектно. Такова съдийство не съм виждал от доста време.

– Според теб каква е цената на тази точка днес с оглед на цялостното представяне?
– Пак казвам, че дойдохме за трите точки, но за жалост взехме само една. Всяка точка е важна. В предишните мачове загубихме доста точки, но сега трупаме отново и искаме да се върнем там където ни е мястото.