Помощник треньорът на „Берое“ Ивайло Йорданов говори на традиционната пресконференция след мач след загубата на „зелените“ у дома с 1:0 от „Черно море“. Вижте какво сподели той.

 

„Всички сме разочаровани, че загубихме този мач. Трябва да осмислим, да видим къде сбъркахме и да си извадим поуките от този мач.“ – каза Йорданов.

„Видях едни фенове, които ни подкрепяха през целия мач, за което им благодаря. Агитката не спря да вика в наша подкрепа. Винаги има недоволни. Който и да дойде ще има недоволни – едни или други. Важното е че истинските фенове ни подкрепиха, за което им благодаря.“ – обясни той.

„Ще направим всичко възможно, за да излезем от тази ситуация всички заедно. Ние, публиката и играчите ще дадем всичко, което зависи от нас, за да излезем от тази ситуация. Всичко е в наши ръце, така че надявам се да се поздравим с успех след 3 седмици ако не се лъжа.“ – допълни треньорът.

„“Черно море“ спечели защото вкара един гол повече от нас. Ние бяхме с 10 човека, не успяхме да реагираме толкова бързо на смяната на Венци. Те се възползваха от това положение и вкараха единствения гол в мача. Ние имахме положения в мача, но така или иначе не успяхме и „Черно море“ победи.“ – каза помощник треньорът на „Берое“

„Притесняват ни други неща, това също. Ние искаме да направим отбор, който да играе хубав футбол и се забавлява на терена и мисля, че трябва да го направим, защото иначе публиката ще остане недоволна.“ – завърши той.