Треньорът на „Берое“ Александър Димтиров говори пред медиите след загубата от „Септември“ с 2:0 и отпадането от турнира за Купата на България. Вижте какво сподели той.

 

„Не мога да дам никакво мнение и нищо да анализирам сега. Единственото, което е, че поемам вината за загубата и се извинявам от мое име на феновете и спортната общественост в Стара Загора.“ – каза Димитров.

„Не мога да коментирам повече. Много съм разочарован от загубата. Аз съм виновен и съжалявам. Трябва да приемем тази загуба и тук ще се види какъв отбор сме и какъв клуб сме. Не е приятно да загубиш. Ние сме първа година, три месеца, да не се повтарям и да не говорим едно и също. Началото е трудно. Много неща не ми харесват в играта. Трябва да си стабилизираме играта, за да побеждаваме в първенството.“ – допълни той.

„Сега ще се види вътре какви сме и треньори и играчи. Има някакъв много сериозен психологически проблем вътре и трябва да го разрешим. Още не мога да си отговоря на въпроса защо, но безспорно играта не е тази, която беше в началото, която искаме да бъде и за която работим. На тренировки много неща се получават, а на мач не. Това е психологически проблем и ще го анализираме.“ – сподели още треньорът.

„Трябва да покажем по-различно лице и искам да играем футбол. Не искам да се страхуваме от нищо. Искам всички играчи да искат топката, да се борят, агресивно да атакуват противника с топка, да създаваме положения. Това не е играта за която работим и за която съм дошъл тук.“ – завърши Димитров.