Старши треньорът на „Берое“ Александър Димитров не бе доволен от играта и представянето на тима при загубата с 1:0 от „Нефтохимик“. Вижте какво сподели той след края на двубоя.

 

„Слаб мач. Съжалявам че зрителите и феновете на футбола станаха свидетели на толкова слаба продукция. За съжаление ние бяхме участник и главно действащо лице. Съжалявам за което. Ако трябва да анализираме коректно и точно все още сме в много начален етап. Селекцията ни още не е приключила и в това лутане от добри към лоши игри има някаква закономерност. Не че сме искали, но има някакво обяснение.“ – каза Димитров.

„Не съм съгласен, че в мача с „Верея“ лицето е било същото. Гледахме много детайлно мача с „Верея“. Единствено там имах претенции, че малко по-приятелски подхождахме към единоборствата, но ние там демонстрирахме тотален натиск към противника и контролирахме изцяло всичко в този мач, докато точно това не ни се получи, а това искахме в тази среща.“ – допълни той.

„Не искам да се връщам към миналия кръг. Ние не сме в позиция да подценяваме никой. Изиграните кръгове и мачове показаха, че силите са изравнени и всеки може да победи всеки. Който желае повече победата, който е по-мотивиран, той побеждава. Не винаги е по-класния отбор за съжаление.“ – обясни треньорът.

„В начина по който искаме да водим играта и изграждаме атаката имаме някои слабости, които трябва да останат в съблекалнята, няма да ги разкривам тук. Работим върху тези слабости, за да не се получават и противника да не ни хваща на контраатаки.“ – каза още Димитров.

„Нямаме нужната вариативност в състава и смените. Надявам се в близките дни да вземем поне един-двама играчи от които се нуждаем и да повишим класата на отбора.“ – обясни специалистът.

„Това какви забележки имам към Васил Панайотов ще го кажа на него. Не мога да издавам какви забележки имам към играчите. Те ще го научат утре или вдругиден.“ – завърши той.