Капитанът на „Берое“ Иво Иванов говори пред медиите след победата над „Славия“ с 2:1. Вижте какво сподели той пред камерите.

– Иво, коментарът ти за мача?
– Влязохме трудно в мача. Получихме нелеп гол. Радващото е че успяхме да обърнем мача. Играхме по-добре от „Славия“ и заслужено победихме.

– Как ще коментираш паузата, която имахте. Добре ли се отрази чисто физически след Лига Европа?
– Ние искахме да играем този мач с „Лудогорец“. Така са преценили. Използвам възможността да ги поздравя за този успех и да им пожелая да влязат в групите на Шампионската лига. Ние се възползвахме добре от паузата, тренирахме доста и се подготвихме за мача много добре.

– Тази победа дава ли самочувствие и с оглед на новия шампионат, който е по-дълъг с новия формат?
– Да, дава самочувствие като всяка победа. Ние знаем, че сме добър отбор, добри професионалисти и ако сме едно цяло ще стигнем доста далеч.

– Следващата седмица предстои един нетипичен мач. За първи път старозагорско дерби в първа лига с „Верея“. Какви са ти очакванията като цяло от мача?
– Според мен ще е много труден мач. Събраха много добри и опитни футболисти. Ръководи ги добър млад специалист. Чака ни доста труден мач. Трябва да сме на 100%, за да го спечелим.

– Ще играеш срещу някои от доскорошните ти съотборници като Елиаш и Влади Зафиров. Ще има ли някакви сантименти, че се изправяте един срещу друг?
– И с двамата сме големи приятели. На терена обаче няма приятелство. Ще се раздадем на 100%. Надявам се да победим.

Видеото е предоставено любезно от колегите от sportal.bg