Капитанът на „Берое“ Иво Иванов говори пред камерата на beroe.tv след мача с ХИК. Вижте какво сподели той след отпадането от турнира Лига Европа.

 

– Иво, за съжаление отпаднахме. Как видя мача?
– Мисля, че играхме добре. Представихме се достойно. За съжаление не успяхме да отбележим голове, за да отстраним ХИК. Играхме като първия мач, доста агресивно. Имахме своите положения, но за жалост не вкарахме. Не ни достигна това, че не отбелязахме гол. Всички момчета се раздадоха и това е най-важното.

– Като че ли от двата мача имахме повече чисти положения?
– И аз така мисля. ХИК обаче е много добър и опитен отбор. Възползваха се от най-малката грешка и отбелязаха гол. След него реагирахме добре, имахме положения, но не отбелязохме.

– Какво очакваш от тук нататък за сезона и как виждаш сработката с новите футболисти. Опитни сте в защита, повечето сте от миналия сезон, но в атака са повечето нови момчета?
– В нашия отбор не се делим на защита и нападение. Целият отбор играе в защита и нападение. Ще работим и в защита, виждате, че допуснахме грешки. Ще работим и за това. Надявам се за началото на сезона да сме готови на 100%.

– Какво не ви достигна да отбележите гол и днес?
– Късмет. Те от първата наша грешка вкараха и в двата мача и това натежа. Надявам се в следващите мачове да вкараме доста голове.

Използвани са въпроси и на gong.bg.