Ивайло Йорданов говори пред медиите след края на двубоя „Радник“ – „Берое“, спечелен с 2:0 от българския тим. Вижте какво сподели специалистът.

 

„Както казах вчера на пресконференцията, искахме да излезем пределно мотивирани, с цялото уважение към отбора на „Радник“. Нашият отбор е много по-класен. Радвам се, че успяхме да победим. Искам да благодаря на всички привърженици, на всички играчи след случилото се вчера през нощта. След тази тежка нощ, която прекарахме в хотела, искам да изразя огромно благодаря на всички играчи и фенове, че бяхме едно цяло. Доказахме, че сме по-добрия отбор на терена.“ – каза Йорданов.

„Това, което се случи снощи беше много неприятно. Не може да се случват такива неща в 21 век. Може да се е отразило на играчите. Цяла нощ треньорското ръководство не е сапло, за да можем да излезем максимално концентрирани от първата до последната минута. Тази победа е за цяла България, защото представляваме България.“ – допълни той.

„За съжаление аз бях на мястото когато всичко се случи през нощта. Нашите привърженици не са провокирали с нищо привърженици на „Борац“ или „Радник“ аз не мога да знам какви са. Те бяха максимално агресивни спрямо тях.“ – обясни Йорданов.

„Целият отбор беше убеден, че ще продължим напред по простата причина, че всички знаеха цената на този мач. Благодаря им още веднъж. Наистина беше тежка битка днес. “ – каза още Йорданов.

„Прибираме се в България и започваме да разузнаваме отбора на Хелзинки. Сега най-важното е да се възстановят играчите, защото беше тежка битка.“ – допълни той.

„Трябва да видим дали Атанас Зехиров ще се възстанови. Треньорското ръководство ще прецени какво е състоянието на Като, Ради и Наско. Не съм запознат с разпоредбите, но мисля, че можем да пуснем всеки един от тях.“ – завърши той.