Ивайло Йорданов говори пред медиите в Баня Лука преди утрешния мач от Лига Европа между „Берое“ и „Радник“ (Бийелина). Първият двубой завърши 0:0. Вижте какво е мнението на щаба на „Берое“ преди мача.

 
„Идваме след турнирен резултат 0:0. Утре ще се постараем нашия отбор да покаже всичко, което не можа в първата среща. Надявам се всички играчи да бъдат максимално концентрирани от първата до последната минута, защото представляват не само „Берое“ (Стара Загора), а България и ние искаме да зарадваме всички футбола в цялата страна.“ – каза Йорданов.

„Не мисля, че „Берое“ е имал късмет първия мач. Ние разузнахме много добре отбора на „Радник“. Гледахме техни мачове от първенството, знаехме с какво разполагат и какъв стил изповядват.“ – обясни той.

„Не мога да вляза в главата на старши треньора на „Радник“. Ние искаме да покажем нашата игра и ако го направим ще продължим напред.“ – допълни треньорът.

„Наистина контузиите са част от играта. Благодарение на един играч на „Радник“ имаме човек със счупен нос. В последния момент ще се реши дали ще може да вземе участие в мача. Става дума за Христофор Хубчев.“ – каза специалистът.

„Треньорския щаб ще реши утре преди мача какъв ще е състава. Тогава ще разберете и какъв ще е състава за мача.“ – завърши той.

vanja-yordanov-teren