Треньорът на „Берое“ Ивайло Йорданов говори пред медиите след равенството 0:0 с „Радник“ (Бийелина, Босна и Херцеговина). Вижте какво сподели той.

 

„Получи се добър мач според мен. Мисля че максимално се раздадоха в мача, доколкото позволява подготовката им. Знаехме, че отборът на „Радник“ е опитен. Постарахме се да ги затрудним максимално. Ако не ме лъже паметта те имаха само едно положение за гол, докато ние имахме няколко. Не успяхме да вкараме. Благодаря на публиката на „Берое“ за това, че ни подкрепяха от първата до последната минута.“ – каза Ивайло Йорданов.

„Мисля, че нашата философия на целия треньорски щаб е да играем футбол. Искаме да върнем хората на стадиона. Това е нашата основна цел. Вярно е че имаме доста млади футболисти, но да не забравяме, че в този мач имаме две аркади и един счупен нос. А има два жълти картона.“ – допълни той.

„Искаме да играем красив футбол. Това е основната ни цел, за да можем да върнем хората на стадиона.“ – обясни спациалистът.

„Ще успеем с работа. Европейските отбори имат минимум 35-40 дни подготовка. Ние сме на 17 дни подготовка. На който му е ясно за какво става въпрос, трябва да му е ясно, че отбор не се гради за 15 дни.“ – каза още Йорданов.

„Решение на треньорския щаб е да остави на пейката Иво Иванов. Разговаряхме с него и той е напълно съгласен с нашето решение.“ – обясни той.

На въпрос дали Емин Ахмед е освободен Йорданов отвърна: „Не е вярно, че Емин Ахмед е освободен. Това го чувам от вас. Беше на лагер с нас и тренира с отбора. Не знам каква е тази информация. Нямам представа от къде я имате.“