Дойде време да представим на вашето внимание новата мачова фланелка на представителния отбор за сезон 2016/17. Както е известно в началото на май „Берое“ представи юбилейния си екип, който ще бъде втори избор за новия сезон, а сега на вашето внимание е първия.

flanelka

Новите фланелки ще се продават на ексклузивната цена от 45 лв. и ще бъдат пуснати в продажба днес (27 юни) в 10:00 часа единствено в Официалния фен магазин на клуба, който се намира на стадион „Берое“.

flanelka-igrachi-bezfon

Беройци ще облекат за пръв път новия екип по време на първия двубой от Лига Европа срещу „Радник“ (Бийелина, Босна и Херцеговина).

flanelka-topka

Екипът е отново е с уникален дизайн и е изработен от немския производител на спортни стоки Uhlsport. Той е създаден с духа на шампионския екип от преди точно 30 години и освен това е допълнен от ключовите елементи от юбилейната фланелка. В него са вградени и два специални елемента, които са в духа на стогодишнината на „Берое“.

flanelka-closeup2

Освен специалната емблема за юбилея на гърдите, на гърба на фланелките е бродиран слоганът за вековния юбилей – „100 години Светът е Берое“.

flanelka-closeup3

Във вътрешната част е интегриран друг специален елемент – един от любимите рефрени за феновете – „Един град, един отбор“, допълнен с барсът от герба на Стара Загора.

flanelka-closeup4

Очаквайте допълнителна информация за цените за останалата официална екипировка, която ще бъде пусната в продажба.

flanelka-closeup1

flanelka-alex

flanelka-ivo

flanelka-tom